Hotel Reza Františkovy Lázně

Hotel Reza Františkovy Lázně

Úvod > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování formuláře na stránkách www.hotelreza.cz poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Francis Palace s.r.o. si uvědomuje důvěrnost vašich osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů.


Prohlášení Francis Palace s.r.o. k ochraně Vašich osobních údajů

Společnost Francis Palace s.r.o. zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím webových stránek www.hotelreza.cz a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a Francis Palace s.r.o. údaje zlikviduje.

Společnost Francis Palace s.r.o., jako provozovatel stránek www.hotelreza.cz tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvednými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům společnosti Francis Palace s.r.o. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.


Další informace

Hotel Reza - Františkovy Lázně Hotel Reza - Weinlese / Vinobraní Vyber si svůj wellness pobyt! Moderní lázeňský hotel Francis Palace

Kontaktní formulář

Kontaktní údaje

Hotel Reza
Americká 47
351 01 Františkovy Lázně
Česká Republika

Telefon: +420 354 544 111
E-mail: rezervace@hotelreza.cz

Sociální sítě

Facebook Twitter Flickr Foursquare TripAdvisor
HolidayCheck.cz

2009 – 2017 © Hotel Reza | Podmínky užití | Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů

Webmaster: Triakis